Find svar på
dine spørgsmål

Se vores simple guides

Nedenfor finder du svar på de mest stillede spørgsmål.

Kontakt os direkte, hvis du er i tvivl om yderligere.

Ændre hilsen eller billede på personlig hilsen

Det er muligt at justere både i hilsnen og billedet på den personlige hilsen. Start med at søg på gavekortets kode, købers email eller navn under Søg/Indløs.

Når gavekortet er fundet, klik da på forstørrelsesglasset ude til højre. Nu har man et overblik over det pågældende gavekorts informationer.

1.Billedets retning

I systemet kan man under Valgt billede justere billedets retning, hvis det skulle vende på hovedet eller på siden. Det gøres ved at trykke på pilene (se rød pil på billedet nedenfor).

Man skal ikke trykke gem. Det gør systemet automatisk – også i linket som kunden har fået på email.Kunden kan derfor se justeringen ved at trykke på linket i kvitteringsmailen igen.

2.Det forkerte billede er uploadet

Er det korrekte billede ikke blevet uploadet til gavekortet, kan dette gøres ved at slette det eksisterende, hvis der er et, og derefter uploade det korrekte ved at klikke på feltet og vælge billede fra computeren.

Ændre hilsen

Skulle der være sneget sig en tastefejl ind eller skal der fjernes/tilføjes noget i hilsnen kan dette gøres under Personlig hilsen.

  1. Klik på den lille blyant
  2. Ret teksten
  3. Afslut med et klik på fluebenet.

Hilsnen opdateres også automatisk i linket kunden har fået i kvitteringsmailen, og kunden kan derfor blot klikke på linket i mailen, for at se opdateringen, downloade og udskrive gavekortet.