Gavekort

GAVEKORT

VORES MEST POPULÆRE SERVICE

Markedets førende gavekortløsning

SPECIALDESIGNET MODUL

VI TILPASSER MODULET SÅ DET MATCHER TIL JERES PROFIL

Vi tilpasser modulet præcist med jeres farver, skrifttyper mv.

På modulet kan der tilføjes et baggrundsbillede, som I let selv kan skifte i takt med sæson, for den mest eksklusive og unikke købsoplevelse.

Hver eneste dag lægger vi os i selen for at sikre jer markedets førende løsning, og opdaterer løbende modulet for altid at sikre en optimal oplevelse for jer og jeres kunder.

UNIKT PRODUKTDESIGN

TILPASSES PRÆCIST MED JERES FONTS, FARVER & BILLEDER

Selve produktet (gavekortet/billetten/værdibeviset etc) din kunde modtager er essentiel.

Det er jeres identitet. Det er den vare der vil blive opbevaret og medbragt når oplevelsen forløses, hvorfor det er helt afgørende at designet på dette matcher jeres unikke brand og koncept.

Derfor sørger vi for at også dette specialdesignes unikt til jer. Det sendes til godkendelse inden I lægger jeres ordremodul online, og vi foretager gratis korrektur ind til det er præcist som du ønsker.

MANUEL UDSTEDELSE

SOM SUPPLEMENT TIL ONLINE SALG KAN MODULET BENYTTES TIL MANUEL UDSTEDELSE

Dette er særligt aktuelt til salg fra receptionen/kassen og sikrer at jeres bogholder har ét samlet overblik over jeres salg, udestående omsætning, indløste gavekort etc.

Funktionen kan ligeledes benyttes til gratis gavekort “On the house” ved fx gavekort i forbindelse med konkurrencer, kompensation o. lign.

Også her vil bogholderen have komplet overblik over hvorvidt gavekort er solgt online, oprettet manuelt med betaling, som gratis gavekort etc.

EKSTRA SALG

EKSTRA EKSPONERING PÅ LIFEPEAKS.DK

Ud over det salg I selv genererer via jeres egen hjemmeside, vil I – såfremt det ønskes – gratis blive eksponeret på www.lifepeaks.dk for øget salg og konvertering.

Her honoreres Life Peaks med samme lave provision, som på det salg I selv genererer.

Også her modtager I selvfølgelig automatisk betaling – uanset om gavekortet er indløst eller ej