SPECIALDESIGNEDE BILLETTER

AL BILLETSALG FINDER STED I JERES UNIVERS

  • Helt unikt tilpasser vi – ligesom med gavekortløsningen – billetmodulet og billetdesign, så det matcher jeres unikke udtryk.
  • Alle andre udbydere på markedet tilbyder en standard template med et fastlåst design – sådan er det ikke hos Life Peaks.
  • Billetterne tilpasses med jeres udtryk, og kan yderligere forfines med unikt billede fra det aktuelle event – både på selve billetten, samt det online ordremodul

MODTAG AUTOMATISK DELTAGERLISTER

SEND TIL ALLE DE ADMINISTRATORER DET HAR RELEVANS FOR

På hvert givent event kan der være mange involverede parter.

Interne medarbejdere, leverandører, instruktører etc.

I kan helt simpelt bestemme hvem der skal holdes opdateret om deltagerne unikt for hvert event der oprettes.

REMINDER TIL DELTAGERE

SEND REMINDER SMS / E-MAIL TIL ALLE DELTAGERE

Som en ekstra gratis service er det muligt automatisk at sende en reminder SMS eller e-mail til alle deltagere på et givent event.

Denne reminder kan sendes på et specifikt tidspunkt op til eventet som I bestemmer (ex 12, 24, 48 timer), og intuitivt inkludere link til kundens billet(ter) som kan fremvises ved ankomst.

SUPPLERENDE FUNKTIONER

KNAP KAPACITET, FORSKELLIGE BILLETTYPER, PRIVATE HOLD MM.

Det eksklusive billetsystem fra Life Peaks understøtter alle de funktioner vore eksisterende samarbejdspartnere efterspørger.

Ogselvom billetmodulet indeholder en perlerække af unikke funktioner, fungerer opsætning og justeringer intuitivt og simpelt.

Løsningen understøtter bl.a.:

Knap kapacitet // Valgfrit antal billettyper pr. event // Tilkøbsbilletter // Skjulte billettyper kun tilgængelige for udvalgte brugere.

Tilmelding med klippekort // Tilmelding med angivelse af kode (bookingnummer, værelsesnummer mv.) // Gensendelse af billetter // Annullering af billetter

Officielle events // Lukkede events // Events fordelt på kategorier.

Og meget mere

.

KONTAKT OS

Vil du høre mere?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Udfyld kontaktformularen, og du vil blive kontaktet inden for 24 timer.