Kontakt os

E-mail
Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, kan du skrive direkte til os på lifepeaks@lifepeaks.dk

Vi vil gerne sørge for at du er tilfreds med vores service hos Life Peaks, og du vil opleve at vi svarer hurtigt tilbage på din henvendelse. Altid inden for 24 timer. Også i weekenden.

Telefon
Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 26 41.
Vi svarer på telefonen alle ugens dage fra 9-22. Også i weekenden.

Fortryd køb af gavekort
Det er let at annullere et gavekort du har købt via Life Peaks.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du blot skrive til lifepeaks@lifepeaks.dk, hvori du oplyser om gavekortets unikke kode.
Det kan du gøre i 14 dage efter du har købt dit gavekort.
Herefter vil vi returnere det fulde beløb inkl. gavekortgebyr til dig inden for 2 hverdage til det samme kreditkort, som gavekortet blev købt med.
Dette såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når vi har sikret at gavekortet ikke er indløst.
Af sikkerhedsmæssige årsager refunderer vi kun beløbet til købers konto, til samme kort som blev brugt til at købe gavekortet.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med den service du har oplevet hos Life Peaks, har du følgende mulighed;
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Life Peaks kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse lifepeaks@lifepeaks.dk