Manges hverdag er fyldt med stress, jag og travlhed, hvor der er meget få muligheder for at geare ned helt og få ro på hverdagen. Der er brug for en balance for at holde stressen væk, ogderfor tilbyder Life Peaksgavekort til luksuriøse wellnessophold til dig eller en, du holder af.

Gavekort til wellnessophold

Hos Life Peakser det vores vision at tilbyde forskellige luksusoplevelser, som på hver deres måde har til formål at indhylle modtageren i nye og spændende situationer. For os er oplevelser den bedste form for gave, som vi tilbyder i gavekortform til de individuelle behov.Et af vores populære gavekort er netop gavekort til wellnessophold på luksuriøse spasteder og klinikker, hvor roen falder, og selvforkælelse er i fokus.

Afslapning for krop og sjæl

Med et gavekort fra Life Peaks får modtageren en velfortjent pause fra den travle hverdag, hvor arbejdstøjet kan smides for en stund, og der kan fokuseres udelukkende på at have det godt og rart. Lad det skvulpende vand omkranse kroppen og skylle tankevirvaret væk, eller tag en tur på massagebriksen, hvor dygtige fagfolk løsner op for ryg, nakke og skuldre. Træk også gerne i den bløde kåbe, mens både varme, dufte og lyde afstresser hjernen og fjerner den overflødige støj.

Falsled Kro Gavekort Wulff & Konstali Gavekort

Fred og ro i det jyske

Vi samarbejder med spasteder og klinikker rundt omkring i Jylland, så dette er det oplagte valg, hvis gavekortmodtageren bor i det vestlige Danmark.

Life Peaks tilbyder blandt andet gavekort til det flotte Lübker Spa & Wellness, hvor hverdagen kan efterlades udenfor, og krop og sind træde ind i dejlige omgivelser, hvor roen og freden hersker. Det er også muligt at få plejet huden og få specialiserede behandlinger, blandt andet afspændings-, bindevævs- og graviditetsbehandlinger hos Helse Clinique Aarhus.

Wellness-mulighederne hos Life Peaks er mange, så lad dig inspirere på hjemmesiden, hvor du helt sikkert kan finde netop det luksus-wellnessophold, der tiltaler dig mest. Både til kvinder og mænd

Helle Thorup
Aarhus C

En smuk og velplejet oplevelse

Aarhus Hudplejeklinik
Åbyhøj

Eksklusiv velvære

Helse Clinique
Aarhus N

Deluxe Massage og Ansigts behandlinger

Clinique Nour
Aarhus C

Skønne behandlinger i centrum af Aarhus