På computeren, på tabletten, på telefonen… I dag er det svært ikke hele tiden at være online og på. Virvarret er alle vegne, og arbejdsdagen er fyldt med stressende deadlines, langtrukne møder og lange arbejdsdage – og det forventes, at man kan få fat i os døgnet rundt. Hvad med at tage et skridt tilbage og koble helt af – bare for en weekend?

Tilbage i tiden

Lyder det tiltalende at kunne give helt slip og komme helt ned i gear et sted, hvor rammerne giver et tiltrængt frirum til at henføre sig til en anden og mere simpel tid? Hos Life Peaks forhandler vi gavekort til en bred vifte af forskellige luksusoplevelser, og vi har netop den rette kur mod det moderne menneskes stresslidelser: Et gavekort til slotsophold i historiske omgivelser, hvor fantasien slippes løs.

Royal for en weekend

Hos Life Peaks tror vi på, at oplevelser er den bedste form for gave, så derfor forhandler vi gavekort til forskellige luksusoplevelser.Med et gavekort til slotsophold kan du både glæde dig selv, eller en du holder af med et ophold på det fantastiske og historiske slot, Dragsholm Slot, der ligger helt mod det vestlige Sjælland. Så snart man forlader storbyen og bevæger sig ud i det skønne Danmark, møder man bølgende grønne bakker, og dér i midten ligger Dragsholm Slot og troner royalt.

Autentiske omgivelser

Som man nærmer sig Dragsholm Slot, ser man de tykke hvide mure og en imponerende bygning, hvor historiens vingesus kan mærkes. De ujævne brosten under skosålerne lader dig fornemme, hvordan tidligere tids kareter bumpende er ankommet til bal på Dragsholm Slot, og så snart du passerer voldgraven, er det svært at slippe tanken om, hvem der har endt sine dage her. Og ja, sagnet siger, at Dragsholm Slot er et af de mest hjemsøgte steder i Danmark, så vær ikke bange for at møde et spøgelse eller to.

Luksus på slottet

Med et gavekort fra Life Peaks til slotsophold på Dragsholm Slot kan du forkæle en, du holder af med et ophold langt fra hverdagen bag de tykke mure i de vidunderlige slotsværelser. Værelserne er luksuriøst indrettet med respekt for datidens indretning, og når man først ligger i sin store, bløde seng, er det svært ikke at føle sig bare lidt som en konge eller dronning.

Så lad det moderne menneske blive hjemme med det stressende online liv og glæd dig i stedet til et ophold på et vaskeægte slot, hvor både de ydre og indre omgivelser får dig helt ned i gear og henfører dig til fordums storhedstid.

Hindsgavl Slot
Middelfart

En naturskøn tidslomme fra en tid, der var engang.

Broholm Slot
Gudme

Til et møde med fortid og fremtid.

Kokkedal Slot Copenhagen
Hørsholm

Uovertruffen slotsoplevelse med hjertevarme

Slotskøkkenet & Spisehuset
Hørve

Gastronomisk ledestjerne

Dragsholm Slot
Hørve

Fortryllende slotsophold