Fedtdryppende burgere, slatne frikadeller og suppe, der ikke smager af noget. Vi skal have mad hver dag, og ofte er det svært at få kræset ordentligt for smagsløgene i den travle hverdag. Derfor bliver det ofte til et hurtigt eller uopfindsomt aftensmåltid, der kun har til formål at stille sulten og sørge for, at kroppen får energi.

Luksus til mave, mund og øjne

Hos Life Peaks arbejder vi ud fra, at oplevelser er den bedste form for gave, og derfor forhandler vi gavekort til mange forskellige luksusoplevelser, inklusiv gavekort til gourmetmiddag, der med fantasifulde og lækre madoplevelser beriger både krop og sjæl. For med et gavekort til gourmetmiddag fra Life Peaks får du ikke kun et måltid mad – du får en luksusoplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Kulinariske oplevelser i særklasse

Life Peaks samarbejder udelukkende med restauranter, som har noget specielt og fantastisk at tilbyde. Det tæller alt fra Michelin-stjerne-belønnede restauranter til lokale steder med et unikt særpræg, og vi har samarbejdspartnere i hele landet, således at alle kan nyde godt af et Life Peaksgavekort til gourmetmiddag.

En totaloplevelse

Det er vigtigt for os at tilbyde mere end blot at få stillet sulten. For os er det vigtigt, at modtageren af gavekortet føler, at middagen bliver en totaloplevelse. Derfor har alle restauranterne en fantastisk atmosfære, som man mærker med det samme, man træder ind i rummet. Det summer ved bordene, og der er ikke sparet på indretning og udtryk. Og herefter følger maden, som også for øjnene er et særsyn med en flot præsentation af forskellige farver, dufte og råvarer. Herefter er det smagsløgenes tur, og de unikke retter er kreeret med omtanke for smagssammensætninger, der både er imponerende og velsmagende.

Falsled Kro Gavekort

Gourmet i hele landet

Et gavekort til gourmetmiddag kan bruges i hele landet og gives med det beløb, man selv ønsker. Bor man mod øst, kan man f.eks. spise på Restaurant Jordnær, Kong Hans Kælder, Søllerød Kro eller andre toprestauranter i landets hovedstad. Bor du mod vest kan du fx nyde en fantastisk aften på Restaurant Domestic i Aarhus, hvor dine smagsløg vil blive forkælet med specialudvalgte råvarer, hvor der er fokus på det lokale og nærvær. Restauranten er også tildelt en Michelin-stjerne.

Uanset hvilken type restaurant du leder efter, så har Life Peaks et bredt udvalg af gavekort til gourmetmiddage. Læs mere om hver enkelt restaurant på hjemmesiden.

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg

Helt Enkelt Luksus

Dragsholm Slot
Hørve

Fortryllende slotsophold

Kokkedal Slot Copenhagen
Hørsholm

Uovertruffen slotsoplevelse med hjertevarme

Kragerup Gods
Ruds Vedby

Oplevelser i fantastiske og historiske rammer

Falsled Kro
Falsled

Sublime oplevelser i idylliske omgivelser

Villa Vest
Hjørring

Nordjysk livsnyderi

Himmerland Golf & Spa Resort
Gatten, Himmerland

Unikke oplevelser for aktive livsnydere

Arndal Spa
København K

Sublim Spa & Wellness

Kong Hans Kælder
København K

Sublim velsmag

Lübker Golf & Spa Resort
Nimtofte, Djursland

Fantastiske golf- og wellnessophold

Dyvig Badehotel
Nordborg

Danmarks smukkeste Badehotel

Brøndums Hotel
Skagen

Romantiske oplevelser i historiske rammer