SPECIALDESIGNET MODUL

VI TILPASSER MODULET SÅ DET MATCHER TIL JERES PROFIL

  • Vi tilpasser modulet præcist med jeres farver, skrifttyper mv.
  • På modulet kan der tilføjes et baggrundsbillede, som I let selv kan skifte i takt med sæson, for den mest eksklusive og unikke købsoplevelse.
  • Hver eneste dag lægger vi os i selen for at sikre jer markedets førende løsning, og opdaterer løbende modulet for altid at sikre en optimal oplevelse for jer og jeres kunder.

UNIKT PRODUKTDESIGN

TILPASSES PRÆCIST MED JERES FONTS, FARVER & BILLEDER

Selve produktet (gavekortet/billetten/værdibeviset etc) din kunde modtager er essentiel.

Det er jeres identitet. Det er den vare der vil blive opbevaret og medbragt når oplevelsen forløses, hvorfor det er helt afgørende at designet på dette matcher jeres unikke brand og koncept.

Derfor sørger vi for at også dette specialdesignes unikt til jer. Det sendes til godkendelse inden I lægger jeres ordremodul online, og vi foretager gratis korrektur ind til det er præcist som du ønsker.

MANUEL UDSTEDELSE

SOM SUPPLEMENT TIL ONLINE SALG KAN MODULET BENYTTES TIL MANUEL UDSTEDELSE

Dette er særligt aktuelt til salg fra receptionen/kassen og sikrer at jeres bogholder har ét samlet overblik over jeres salg, udestående omsætning, indløste gavekort etc.

Funktionen kan ligeledes benyttes til gratis gavekort “On the house” ved fx gavekort i forbindelse med konkurrencer, kompensation o. lign.

Også her vil bogholderen have komplet overblik over hvorvidt gavekort er solgt online, oprettet manuelt med betaling, som gratis gavekort etc.

LØBENDE OPDATERINGER

UDVIKLERE ARBEJDER PÅ FULD TID MED LØBENDE OPTIMERING

Dagligt arbejder vores udviklere på fuld tid med løbende at forfine platformen, så vi sikrer at vedblive markedsledende på vores felt.

Som SaaS udbyder er vi opmærksomme på at det der er tidssvarende i dag, ikke nødvendigvist er up-to-date i morgen. Derfor er vi hele tiden på beatet for at optimere og forfine platformen.

Med Life Peaks som samarbejdspartner vil I opleve at I er fremtidssikrede med en dynamisk platform.

SIMPEL INDLØSNING

VIA QR SCANNER APP & WEBBROWSER

Når samarbejdet indledes modtager I login til et simpelt backend system, hvor I har komplet overblik over solgte og indløste enheder (gavekort, billetter, værdibeviser, klippekort, kredit).

Her kan I via ebbrowser let validere når et gavekort bliver indløst.

Derudover har vi udviklet en app specifikt til formålet – Life Peaks QR scanner – der forsimpler indløsningsprocessen yderligere. Simpelt og intuitivt.

Applikationen er tilgængelig i både App Store og Google Play.

Der tilknyttes en eller flere brugere specifikt til jeres forretning, hvorved systemet let identificerer når/hvem der validerer.

DIREKTE INTEGRERET

MODULET KAN IMPLEMENTERES DIREKTE PÅ JERES EGET SITE

Når vi indleder et samarbejde, bestemmer I selv om modulet skal åbnes i et nyt vindue, eller som et layover (iframe) på jeres eget website.

Derved ledes kunderne ikke væk fra jeres eget website i forbindelse med køb.

API INTEGRATION

Via gennemtestet API vil I kunne tilknytte jeres gavekort til jeres eksisterende bookingsystem, og derved gøre det muligt for jeres gæster at benytte gavekort som betalingsmiddel i forbindelse med booking, køb af take away o.lign.

TILGÆNGELIG PÅ 4 SPROG!

DANSK, ENGELSK, SVENSK & TYSK

Uagtet om vi tracker salget fra vores hoteller, restauranter, wellness klinikker eller oplevelsesudbydere, oplever vi et stadigt stigende antal salg fra udenlandske forbrugere.

Derfor har vi – ud over en dansk udgave af platformen – også gjort den tilgængelig på både engelsk og tysk, for at sikre forbrugere ikke falder fra pga. sprogbarrierer.

OPTIMERET SYNLIGHED

TILFØJ POP-UP FOR ØGET KONVERTERING

Som en ekstra gratis service har vi udviklet en gratis pop-up “Gavekort knap” funktion.

Vi kan gratis designe og tilpasse en “Køb gavekort” knap der matcher jeres udtryk, som “klistrer sig fast” i bunden af jeres website.

Dette øger synligheden, og øger konverteringen betragteligt.

Se eksempler her:

FALSLED KRO

SLIP FOR AT SENDE

HVER DAG PAKKER OG SENDER VI FOR JER

Jeres kunder kan vælge at få leveret gavekort direkte på e-mail, SMS eller i en fin gavekuvert med posten.

Hver dag pakker og sender vi gavekort for jer med posten. Her printer vi jeres specialdesignede gavekort inkl. hilsen på eksklusivt A5 papir i 300g/m2, og pakker det i en fin sort gavekuvert i tykt kraft-papir med rustikt bånd omkring. Alt dette lægges i en stor boblekuvert for at sikre den mest forsvarlige forsendelse. I har ingen udgifter forbundet med denne service – kunden betaler blot en smule ekstra, hvis der vælges levering med posten.

KONTAKT OS

Vil du høre mere?

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Udfyld kontaktformularen, og du vil blive kontaktet inden for 24 timer.