Fordele

FORDELE

Fuldautomatisk løsning
Ingen håndtering eller forsendelse
Specialdesign & Kvalitet i højsædet
Smukt & Simpelt

LØBENDE OPDATERING

UDVIKLERE ARBEJDER PÅ FULD TID MED LØBENDE OPTIMERING

Dagligt arbejder vores udviklere på fuld tid med løbende at forfine platformen, så vi sikrer at vedblive markedsledende på vores felt.

Som SaaS udbyder er vi opmærksomme på at det der er tidssvarende i dag, ikke nødvendigvist er up-to-date i morgen. Derfor er vi hele tiden på beatet for at optimere og forfine platformen.

Med Life Peaks som samarbejdspartner vil I opleve at I er fremtidssikrede med en dynamisk platform.

DIREKTE INTEGRERET

MODULET KAN IMPLEMENTERES DIREKTE PÅ JERES EGET SITE

Når vi indleder et samarbejde, bestemmer I selv om modulet skal åbnes i et nyt vindue, eller som et layover (iframe) på jeres eget website.

Derved ledes kunderne ikke væk fra jeres eget website i forbindelse med køb.

SIMPEL INDLØSNING

VIA QR SCANNER APP & WEBBROWSER

Når samarbejdet indledes modtager I login til et simpelt backend system, hvor I har komplet overblik over solgte og indløste enheder (gavekort, billetter, værdibeviser, klippekort, kredit).

Her kan I via webbrowser let validere når et gavekort bliver indløst.

Derudover har vi udviklet en app specifikt til formålet – Life Peaks QR scanner – der forsimpler indløsningsprocessen yderligere. Simpelt og intuitivt.

Applikationen er tilgængelig i både App Store og Google Play.

Der tilknyttes en eller flere brugere specifikt til jeres forretning, hvorved systemet let identificerer når/hvem der validerer.

TILGÆNGELIG PÅ 4 SPROG!

DANSK, ENGELSK, SVENSK & TYSK

Uagtet om vi tracker salget fra vores hoteller, restauranter, wellness klinikker eller oplevelsesudbydere, oplever vi et stadigt stigende antal salg fra udenlandske forbrugere.

 

Derfor har vi – ud over en dansk udgave af platformen – også gjort den tilgængelig på både engelsk og tysk, for at sikre forbrugere ikke falder fra pga. sprogbarrierer.

SLEEKNOTE

TILFØJ SLEEKNOTE FOR ØGET KONVERTERING

Som en ekstra gratis service har vi udviklet en sleeknote funktion.

Med denne kan vi tilføje en specialdesignet knap der matcher jeres utryk, som “klistrer sig fast” i bunden af jeres website. Dette øger synligheden, og øger konverteringen betragteligt.

Se eksempler her:

FALSLED KRO

NI’MAT MASSAGE OG SPA

SLIP FOR AT SENDE

HVER DAG PAKKER OG SENDER VI FOR JER

Jeres kunder kan vælge at få leveret gavekort direkte på e-mail, SMS eller i en fin gavekuvert med posten.

Hver dag pakker og sender vi gavekort for jer med posten. Her printer vi jeres specialdesignede gavekort inkl. hilsen på eksklusivt A5 papir i 300g/m2, og pakker det i en fin sort gavekuvert i tykt kraft-papir med rustikt bånd omkring. Alt dette lægges i en stor boblekuvert for at sikre den mest forsvarlige forsendelse. I har ingen udgifter forbundet med denne service – kunden betaler blot en smule ekstra, hvis der vælges levering med posten.